Kevin Hart aangeklaagd voor... het missen van een feest

5 februari 2021 14:38

Comedian Kevin Hart (41) is in 2018 nooit verschenen op een feest waarvoor hij was ingehuurd, en wordt daar nu voor aangeklaagd. De organisator zegt van tevoren kosten te hebben gemaakt om zijn komst te promoten, maar daarvoor nooit het geld terug te hebben gekregen. AIM Hospitality Group LLC is daarom naar de rechter gestapt, meldt de New York Post.

Kevin zou destijds verschijnen op de afterparty na zijn stand-upcomedyshow. De komiek zou ook van tevoren op Instagram reclame maken voor het feest en kreeg daar al 10.000 dollar voor betaald, is te lezen in de aanklacht.

Toen bleek dat Kevin nooit iets had gedeeld op social media om het feest te promoten, vroeg de organisatie om het geld terug te betalen. Het bedrijf zegt daarbovenop ook al 12.000 dollar te hebben uitgegeven aan advertentiekosten.

De advocaten van de komiek zeiden destijds dat het bedrag was terugbetaald aan het verkeerde bedrijf, maar alsnog bleef een betaling uit. Dat de komiek uiteindelijk ook niet kwam opdagen op het feest, was de druppel. AIM Hospitality Group LLC eist een schadevergoeding van in totaal 390.000 dollar van de komiek, twee van zijn bedrijven, een van zijn agenten en van een van zijn medewerkers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin Hart sluit filmdeal met Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!