Beeld © ANP

Marc-Marie tegen Aaf: 'Je hebt ooit iets naars over Loretta geschreven'

6 februari 2021 13:37

Het is tijd voor de derde helft van de geëscaleerde bloemenrel in 'Koffietijd'. Marc-Marie Huijbregts (56) weet precies waar en waarom het misging tussen Aaf Brandt Corstius (45) en presentatrice Loretta Schrijver (64), legt hij uit in de podcast 'Marc-Marie & Aaf vinden iets'.

"Ik snapte het wel"

Aaf, die het ochtendtelevisie-relletje afdoet als een storm in een glas water, geeft een uitgebreide nabeschouwing over het Koffietijd-optreden. "Vorige week zijn we bij Koffietijd geweest en zei ik (in de podcast, red.) dat ik het een beetje een vijandige sfeer vond bij Loretta aan tafel", begint Aaf. "Er was daar een bos met horizontale bloemen en daar zei ik wat over. Ik merkte dat daar een kille sfeer ontstond want het werd duidelijk dat ik nooit naar Koffietijd keek en nooit die horizontale bloemen heb gezien."

Marc-Marie legt vervolgens de vinger op de zere plek en vertelt Aaf wat er écht aan de hand is. "Loretta zei: 'ja, ze schrijft zelf ook pittige columns.' Toen dacht ik: jij hebt ooit iets over Loretta geschreven. Iets naars. Ik ken het heel goed dat er ooit iets over je geschreven is en dat nog in je hoofd zit. Die mag ik niet, dus ik snapte het wel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaf Brandt Corstius voelde rare sfeer bij Loretta in Koffietijd

Marc-Marie verdedigt zijn vriendin in de podcast. Hij kijkt wél Koffietijd, maar maakte tijdens hun optreden ook pas voor het eerst kennis met de liggende bloemen. Een vreemde gewaarwording. "Het lijkt alsof je aan tafel zit met acht haringen die langzaam dood liggen te gaan, maar dan met bloemen."

De reactie van Loretta op de 'vijandige sfeer' in het programma bekijk je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!