Beeld © ANP

Hoogzwangere Kim heeft jaren last van nawee Expeditie Robinson

06 februari 2021 14:27

Vlak voor de uitgerekende datum van haar derde kind is Kim Kötter (38) nog druk aan het vloggen. Zo vertelt ze over de wortelkanaalbehandeling die ze moet ondergaan. Terwijl ze voorweeën heeft voor de bevalling, heeft ze tegelijkertijd nog last van de naweeën van 'Expeditie Robinson'.

"Ik ben drie keer behandeld en op dezelfde plek heb ik het nu weer"

"Ik heb wederom een zenuwontsteking in het wortelkanaal", vertelt Kim in haar vlog. "Dat had ik eind 2019 na Expeditie Robinson. Ik ben drie keer behandeld en op dezelfde plek heb ik het nu weer. Het klopt heel erg en doet veel pijn."

Omdat Kim ten tijde van het filmen 38 weken zwanger is, wil ze niet zomaar pijnstillers nemen. Met slapeloze nachten als gevolg. "Dus morgen haalt mijn tandarts het open en kijken we wat we tegenkomen. Er zal wel veel ontsteking zitten. Ik weet niet wat er aan de hand is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter vindt thuiswerken lastig: 'Hoe doen jullie dit?'

"Dit is de nawee van Expeditie Robinson. Helaas", vertelt Kim na haar bezoek aan de tandarts. "Rondom Expeditie Robinson had ik mijn eerste wortelkanaalbehandeling. Die bacterie bleef zitten en kregen ze niet verholpen na die tijd." Nog een nadeel: Kim moet nog een paar keer terug naar de tandarts om de ontsteking te verhelpen, terwijl ze op het punt staat om te bevallen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter deelt zwangerschapsfilmpje: 'Draakje in m'n buik'

Ondanks dat genieten van de laatste fase van de zwangerschap op dit moment lastig is voor Kim, is het een zegen dat ze in verwachting is van haar derde kind. Ze vertelt in onderstaande video dat ze de zwangerschap echt niet zagen aankomen. Zoons Muck en Youp werden namelijk verwekt middels ivf. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!