Beeld © RTL

Temptation-koppel Karim en Roshina uit elkaar door ontrouw

6 februari 2021 15:15

Het is over en uit tussen 'Temptation Island'-sterretjes Karim en Roshina. Het koppel deed in 2020 mee aan het programma en overleefde de relatietest in eerste instantie. Wat Roshina niet wist, is dat Karim vervolgens tijdens zijn trip naar Curaçao alsnog vreemdging.

"Buiten dat heb ik hier een jaar over gelogen en gedurende dat jaar Roshina voor gek uitgemaakt"

De aap komt eindelijk uit de mouw nu Karim schoon schip maakt op social media. Hij laat zijn volgers weten hoe de vork precies in de steel zit, ondanks dat het er niet erg florissant uitziet voor hem. "De relatie tussen Roshina en mij was geen gezonde relatie", schrijft hij. "Ik ben twee maanden na Tempa vreemdgegaan op Curaçao." Daar heeft Karim met iemand gezoend.

"Buiten dat heb ik hier een jaar over gelogen en gedurende dat jaar Roshina voor gek uitgemaakt." Je voelt het misschien al aankomen: Roshina is achter de waarheid gekomen. "Ik heb zo lang ontkend, omdat ik bang was om haar kwijt te raken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karim liet Roshina na Temptation Island alsnog in de steek

De relatie heeft een negatieve invloed op Roshina, zo vertelt Karim. Ze kampt met depressieve gevoelens en agressieproblemen. "Ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden aan Roshina en haar familie", schrijft hij verder. "Dit is voor ons beiden erg pijnlijk."

Na hun deelname aan Temptation Island leek alles nog koek en ei tussen de ex-geliefden. Roshina vertelde in Temptation Gossip zelfs dat ze is gestopt met de pil. 

Temptation Gossip: Roshina is gestopt met de pil

08:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!