Ferry Doedens Beeld © ANP/Instagram @levyvanwilgen

Met déze OnlyFans-hunks maakt Ferry Doedens sexy content

08 februari 2021 12:34

Het interesseert Ferry Doedens (30) geen ruk meer hoe Nederland denkt over zijn nieuwste carrièremove. Hij heeft zelfs nieuwe vrienden gemaakt die zijn OnlyFans-carrière, waarvoor hij expliciete filmpjes van volle wasbakken maakt, een flinke boost kunnen geven. Dit weekend zaten ze nog te bubbelen in een jacuzzi samen.

Een carrière als OnlyFans-ster is misschien niet het chicste baantje dat je kunt hebben, maar lucratief is het wél. Dat hebben de nieuwe vrienden van Ferry aan den lijve ondervonden. Levy van Wilgen en Sepanta Arya hebben in de voormalige GTST-ster een nieuwe bondgenoot gevonden. De mannen hebben naam gemaakt in de wereld van social media en kunnen door samen te werken met Ferry zijn carrière in de soft porno-industrie een boost geven. Maar wie zijn zij eigenlijk?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens praat in Jinek over nieuwe carrière

Levy van Wilgen

De grootste Nederlandse ster op het platform waar naakt gewoon mag, is Levy van Wilgen. Met zijn 24 jaar verdient hij fors met zijn eveneens fors gevulde designer onderbroek. De Telegraaf meldt dat de social media-ster maar liefst een ton per maand verdient met zijn expliciete content. Zijn 12.000 fans betalen hem 12 dollar per maand om (naakt)foto's en -video's te zien. 

Hij 'doet' het sinds twee jaar. "Ik zie het gewoon als creatief ondernemen, als een bedrijf. Ik heb er ook erg veel lol in", vertelt hij in gesprek met de krant. Levy trekt overigens wel grenzen. "Ik krijg heel veel verzoeken voor ontmoetingen, of van mensen die me willen betalen voor seks, daar ga ik allemaal niet op in. Ik voel ook geen druk om steeds explicietere content te maken. Dat is echt aan jezelf."

Sepanta Arya

Hoewel Sepanta met zijn 19 jaar nog een broekie is, is dat precies waar hij de kost mee verdient: zijn broekie. Laat de term 'exclusieve content' in zijn Instagram biografie niet misleiden, want exclusief staat hier gelijk aan expliciet. Ondanks dat hij amper 18+ is, scoort hij met deze content en pikante uitspraken over dubbeldates en dubbele... je snapt vast welke kant we hiermee opgaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens kondigt mediastilte aan na roerige week

In RTL Boulevard vertelt Ferry over de turbulente periode die inmiddels achter hem ligt. Sinds hij open en bloot heeft verteld over zijn nieuwe carrièrestap, gaat het weer stukken beter met hem. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!