Gordon Beeld © ANP

Gordon krijgt medicijnen na overval: 'Het is niet makkelijk'

08 februari 2021 17:21

De gewelddadige overval is Gordon (52) niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt hij in zijn podcast 'De GorDonDiablo Show'. Na het tafereel heeft de zanger namelijk angst- en paniekaanvallen gekregen, waardoor de dokter hem medicijnen heeft voorgeschreven.

"Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd"

"Je moet wel slapen", zegt Gordon tegen zijn co-host Don Diablo, waarna de zanger uitgebreid vertelt over de overval en de naweeën daarvan. "Ik heb angstaanvallen gehad na die overval. Ik heb toen temazepam en oxazepam gekregen. Mijn hemel, wat lekker", legt hij uit. "Ik heb af en toe nog paniekaanvallen. Ik slik alles", grapt Gordon vervolgens. Maar dan neemt hij het serieuzer en legt hij uit de oxazepam en temazepam weleens te nemen 'om rustig te worden'. "Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd", vertelt hij erover.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon schakelt leger advocaten in: 'Genoeg is genoeg!'

Inmiddels is Gordon verhuisd en zit hij in een 'prachtig' penthouse in Amsterdam. "Daar ga ik nu een jaar zitten", vertelt hij. Gordon gaat de komende periode ook 'oriënteren'. "Maar ik wil misschien helemaal niet meer in Nederland wonen. Ik wil misschien wel naar zuid-Spanje, ik had ook gekeken in Los Angeles en Miami. Ik heb natuurlijk een huis in Kaapstad, maar daar kom ik ook al 26 jaar en ik moet eerlijk zeggen dat ik Zuid-Afrika best wel moeilijk vind qua economie en veiligheid. (...) Het is er niet veilig. Het is niet zo dat je na 7 uur nog de straat op kan lopen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling: 'Gordon heeft altijd bonje met iedereen'

De podcast De GorDonDiablo Show is hier terug te luisteren. 

Gordon is de laatste tijd vaak in het nieuws en niet alleen om de overval van het afgelopen jaar. De zanger heeft het weer aan de stok met zijn ex-collega Gerard. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!