Beeld © ANP

Roxeanne maakt carrièremove en presenteert make-upshow Glow Up

08 februari 2021 18:58

Make-up fanaten in ons land kunnen hun hart ophalen: Videoland komt met dé zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. In 'Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star' is het aan juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus om het kaf van het koren te scheiden. Make-up liefhebber Roxeanne Hazes (28) presenteert het programma.

"Toen ik werd gevraagd of ik Glow Up wilde presenteren, twijfelde ik geen moment", zo zegt Roxeanne erover. "Ik heb zo veel bewondering voor deze kunstvorm en experimenteer zelf ook graag op het podium met mijn looks. En het is een eer om samen met Nikkie en Pernell dit programma te mogen maken." 

In Glow up: The Next Dutch Make-Up Star nemen tien kandidaten het tegen elkaar op: wie gaat er met vijftienduizend (!) euro en een talentencontract bij de beroemde agency House of Orange vandoor? Het is aan de talenten om alles uit de kast te halen en zichzelf elke aflevering opnieuw te bewijzen. En dat doen ze dus niet voor de minsten: koningin van de make-up NikkieTutorials én make-up artist Pernell Kusmus beoordelen de boel, samen met een wisselend gastjurylid. 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bingen maar: Seizoen 4 The Good Doctor te zien bij Videoland

Nikkie is geen groentje in het programma: eerder maakte ze al haar opwachting als gastjurylid bij de Noorse en UK-versie. Nu is er dus een vaste plek voor haar weggelegd. "Ik ben heel erg benieuwd waar de talenten ons mee gaan verrassen, de lat ligt hoog!", spreekt ze vast haar hoge verwachtingen uit, die mede-jurylid Pernell óók heeft. Hij vertelt dat hij hoopt dat ze 'weggeblazen worden'. 

Glow Up is vanaf maandag 15 maart te zien bij Videoland.

Glow Up

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!