Kim Kardashian West en haar dochter North West Beeld © Instagram @kimkardashian

Fans Kim Kardashian staan perplex door schildertalent dochter North

09 februari 2021 17:12

Met Kim Kardashian (40) en Kanye West (44) als ouders heb je het wel getroffen met je genen. De 7-jarige North blijkt namelijk minstens zo creatief als haar ouwelui. De kleine meid liet eerder al zien een aardig raptalent te zijn, maar kan ook goed overweg met een kwast en wat verf.

"Ik durf er alles op te wedden dat dit niet door North gemaakt is"

Creativiteit staat hoog in het vaandel bij de Kardashian-Westjes thuis. Papa Kanye is een zelfverklaard genie en mama Kim kan haar hele persoonlijke leven omtoveren tot een lucratieve business. Nou, hun dochter kan er ook wat van. North mocht al eens optreden tijdens een modeshow van haar vader. Toen liet ze een rapnummer horen, wat haar moeder tot tranen toe roerde. Het blijkt niet haar enige passie: de kleine meid is ook kunstenares, blijkt uit Kims Instagram Story. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kanye wil niet dat kids opgroeien bij Kim Kardashian'

Trotse mama Kim deelde het eindresultaat van Norths kliederwerkje en doopte haar om tot haar 'kleine kunstenaartje' op Instagram. Met meer dan 204 miljoen volgers op het platform, is het niet zo gek dat social media losging over Norths talent. Veel mensen bleken nogal sceptisch. 'Als ze écht zo goed kan schilderen, moet ze haar eigen tv-show krijgen', 'Ik kan niet geloven dat dit echt haar werk is', 'Ik durf er alles op te wedden dat dit niet door North gemaakt is' en 'Ik moet hier een video van zien. Ik ben stomverbaasd', klinkt het onder meer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Verdachte overval Kim Kardashian brengt boek uit vol details

Hoewel veel mensen er niets van geloven, blijkt North het toch écht zelf te hebben geschilderd. De kunstenares in de dop volgt namelijk kunstlessen, laat een TikTokker weten die claimt de dochter van Norths lerares te zijn en dezelfde lessen te hebben gevolgd als kind. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian bedankt Trump niet voor vrijlating gevangene

North zal binnenkort haar schildersezel moeten meeslepen van villa naar mansion, want haar ouders Kim en Kanye zouden in scheiding liggen. In de video hieronder zie je daar alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!