Beeld © ANP / instagram @denzelslager

Famke Louise en Denzel uit Love Island rollebollen door de sneeuw

10 februari 2021 07:33

Famke Louise (22) en 'Love Island'-ster Denzel hebben gisteravond de grootste pret met elkaar gehad. Op beide socials delen ze beelden waarop ze het erg gezellig met elkaar hebben.

Op de Instagram Stories van de twee is te zien dat ze even een avondje weg zijn samen, naar een spa. En daar ontbreekt het hen aan niets. Er is een heerlijke jacuzzi, een fijne sauna, en ongerepte sneeuw. Daar besluiten de twee gretig gebruik van te maken. Ze hebben dan ook de grootste sneeuwpret. Op de Stories van de zangeres is te zien dat Denzel tien seconden lang door de sneeuw rolt, in zijn zwembroek. 

Op de Stories van Denzel is dan weer te zien dat Famke Louise haar hoofd volledig in de sneeuw drukt, wat ook hilarische beelden oplevert. Gelukkig voor de twee kunnen ze daarna genieten van een heerlijke warme sauna.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise geeft duidelijkheid over vermeende nieuwe vriend

Al lange tijd gaan er geruchten dat Famke Louise een relatie zou hebben met Denzel uit Love Island, maar een tijdje geleden ontkende de zangeres dat via haar management. "We zijn gewoon vrienden", liet haar manager weten aan RTL Boulevard.

Ondertussen is Famke in de afgelopen periode wéér verwikkeld in een schandaal rondom corona. In de video hieronder zie je daar alles over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Famke Louise: 'Team heeft zich aan maatregelen gehouden'

Famke Louise wéér verwikkeld in corona-schandaal

00:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!