Beeld © ANP

Ria Valk slaat jongere man aan de haak

10 februari 2021 11:48

Eén dag voor haar tachtigste verjaardag deelt Ria Valk (79) ontzettend leuk nieuws met de wereld. De zangeres, die bekend werd met verschillende carnavalskrakers, heeft namelijk een nieuwe liefde in haar leven. Ria is bijzonder gelukkig met de tien jaar jongere Hans, meldt 'Privé'.

"Ze zeggen dat ik straal en zo voel ik het ook"

"Dit is het mooiste cadeau wat ik me kon wensen", vertelt Ria in Privé. Ze had namelijk niet verwacht de liefde nog opnieuw te vinden. Uiteindelijk heeft ze besloten het maar met de buitenwereld te delen, omdat mensen haar overal vroegen wat er aan de hand is. "Ze zeggen dat ik straal en zo voel ik het ook. Ik ben gelukkig!"

Hans, de nieuwe liefde van Ria, verloor bijna een jaar geleden zijn vrouw Wil, met wie Ria bijzonder goede vriendinnen was. Daarom twijfelde Ria er ook over om te vertellen over hun relatie. Acht jaar lang waren Ria en Wil goede vriendinnen. Vorig jaar werd ze getroffen door corona. "Ze werd al jaren behandeld tegen kanker en bleek niet genoeg weerstand te hebben. Ik heb geen afscheid van haar kunnen nemen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ria Valk had graag een prijs gewild

Nadat Wil was overleden, heeft Ria vaak op het punt gestaan om Hans te bellen, maar voegde nooit de daad bij het woord. Uiteindelijk zocht hij contact met haar. "Ik ben naar hem toegegaan en samen hebben we uren gepraat over Wils overlijden. We zagen elkaar daarna steeds vaker en maanden later was er die ene klik. Het overviel ons. We hebben ons ook afgevraagd of het goed was om toe te geven aan onze gevoelens. Maar uiteindelijk hebben we dat toch gedaan en zijn we nu, op onze eigen manier, samen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!