Beeld © Videoland/RTL

Channah kan Quentin niet loslaten: 'Wat moet ik nu zonder jou?'

10 februari 2021 13:04

De relatie van Channah en Quentin is er een vol ups en downs. Toch kan de realityster zich geen leven voorstellen zonder de vader van haar kinderen. Dat vertelt Channah in de nieuwste editie van tijdschrift 'Grazia'.

"We houden zo ontzettend veel van elkaar dat we na een tijdje vanzelf denken: 'Wat moet ik nu zonder jou?"

Hoewel Channah Quentin onlangs nog het huis uittrapte, vertelt de jonge moeder gedurende het interview dat ze niet zonder elkaar kunnen. "Dat is die liefde, we houden zo ontzettend veel van elkaar dat we na een tijdje vanzelf denken: 'Wat moet ik nu zonder jou?'", aldus de voormalig Temptation-babe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah Koerten onthult naam van pasgeboren dochter

Volgens Channah kan ze bij Quentin 100 procent zichzelf zijn: "We kennen de ander door en door en hebben elkaar op de allerlelijkste en moeilijkste momenten meegemaakt." Wel is ze zich ervan bewust dat ze geen normale relatie hebben. "Iedereen kijkt altijd met ons mee", verklaart ze.

Iets wat ze ook zelf opzoeken. Zo deelde het stel in geuren en kleuren de bevalling van hun tweede kindje, wat hen veel commentaar opleverde. Toch is het volgens Channah haar lief die het meeste deelt. Hierover vertelt ze: "Hij vindt het fijn om eventjes zijn hart te luchten via social media, terwijl ik dat onzin vind. Meestal laat ik het maar, omdat ik denk: over twee dagen is het toch weer goed. Hij is daar veel opener in, maar dat is Quen. Ik kan daar toch niks aan veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quentin over thuisbevalling Channah: 'Dat ik dit heb overleefd'

Hoewel hun relatie net zo veranderlijk is als het weer, ziet Channah een toekomst voor hen. "Zelfs als wij uit elkaar zouden gaan, denk ik nog dat wij over vijf jaar alsnog weer samen komen", stelt ze. "We blijven voor altijd goed met elkaar, want die liefde die je deelt voor je kinderen, is zoiets bijzonders. Quen is ook zo leuk als vader. Hij is heel gezellig en Tigertje is echt dol op hem."

Channah en Quentin leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Ex on the Beach. Later deed het stel mee aan Temptation Island VIPS, maar dat avontuur was slechts van korte duur omdat Channah zwanger bleek - wat voor veel drama zorgde. Ook dit seizoen is drama de rode draad door de afleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-koppel Karim en Roshina uit elkaar door ontrouw

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!