P!nk en haar dochter Willow Beeld © Getty Images

P!nk laat zien dat dochter net zo'n zangtalent is als zijzelf

10 februari 2021 15:47

P!nk (41) heeft eindelijk een account aangemaakt op TikTok en geeft haar fans gelijk wat ze willen. Op haar eerste filmpje is haar 9-jarige dochter Willow Hart te zien, die net zulke sterke stembanden heeft als haar moeder.

"De nieuwe P!nk is opgestaan"

Bij P!nk thuis wordt uit volle borst gezongen, blijkt maar weer uit haar nieuwe TikTok-video. De zangeres deelt namelijk een filmpje van haar dochter Willow die een uitvoering doet van het nummer 'Cover Me in Sunshine', waarvan het origineel van haar moeder is. De 9-jarige blijkt een flink talent te hebben en P!nk reageert enigszins verbaasd wanneer ze klaar is. "Oké!", roept de zangeres verbijsterd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

P!nk belandt in ziekenhuis na val van trap

P!nk is niet de enige die onder de indruk is van Willows vocale kunstjes. Ook haar TikTok-volgers reageren verbaasd. 'De zangkunsten komen dus in de hele familie voor', reageert er eentje. 'De nieuwe P!nk is opgestaan', denkt een ander. 'Aandoenlijk en zó getalenteerd', vindt een derde het. Willow en haar moeder stonden al eens eerder samen op het podium. Zo zongen ze samen 'The Christmas Song' tijdens de Disney Holiday Singalong en gaven ze een speciale uitvoering van 'A Million Dreams' ter ere van de film The Greatest Showman

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echtgenoot P!nk neemt kinderen van 9 en 3 mee naar schietbaan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!