Martien Meiland Beeld © ANP

'Dit is de nieuwe miljoenenvilla van Martien Meiland'

10 februari 2021 17:10

Martien Meiland (59) en zijn hysterische familie heeft Hengelo voorgoed achter zich gelaten, maar waar ze hierna neerstrijken was steeds onduidelijk. De realityster zou volgens 'Bekende Buren' de flappen hebben neergeteld voor een nieuw onderkomen in zijn geliefde Noordwijk en deelt de foto's van de miljoenenvilla.

Het is Martien eindelijk gelukt om een geschikt pand te vinden voor zijn luipaardprints en op z'n zachtst gezegd interessante lamp, aldus Bekende Buren. De site beweert dat de Chateau Meiland-ster een nieuw kasteel heeft gevonden, dit keer een paleisje in Noordwijk. Hij zou zijn portemonnee hebben getrokken voor de villa, die maar liefst 2,7 miljoen zou kosten. Ook de vorige bewoner is een BN'er. Niemand minder dan Kensington-drummer Niles Vanderberg woonde er tot voor kort. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat goed! Chateau Meiland keert op 1 maart al terug

Martien krijgt flink wat ruimte als dit zijn nieuwe huis is. De woonoppervlakte van de villa is 327 vierkante meter en heeft tien kamers, waarvan vijf slaapkamers, vier badkamers, een royale woonkeuken en een zonneterras met uitzicht op zee. De flamboyante voormalige kasteelheer kan zijn schepje ook klaarzetten voor zijn kleindochter Claire, want de duinen en de zee zijn op loopafstand. Bovendien zouden Martiens dochter Maxime en haar vriend Leroy binnenkort ook hun intrek nemen in Noordwijk

De kans is groot dat de huizenjacht en de koop van hun nieuwe villa's voorbijkomt in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Maar of het gezin het rustiger aan gaat doen, is nog maar de vraag. Hoewel Martien eind vorig jaar wel aangaf dat hij uitgeblust is, zoals te zien is in de video hieronder.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!