Mafs Australie Beeld © @mafs

Dat wordt weer hysterie ten top: kandiaten MAFS Australië bekend

10 februari 2021 18:31

We grissen de popcorn er vast bij, want het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight Australië' staat weer in de startblokken. Binnenkort kunnen we weer genieten van ongemakkelijke eerste ontmoetingen, botte schoonmoeders en ongetwijfeld zowel liefde als bedrog. Dit zijn de kandidaten die dit seizoen hun jawoord geven.

"Daar komt de bruid"

Althans, daar gaan we dan maar vanuit. De experts hebben ook voor dit achtste seizoen weer alles uit de kast gehaald om de ultieme matches samen te stellen. Koppels gaan na het jawoord niet alleen op huwelijksreis, maar ook - en dat is anders dan de Nederlandse variant van het programma - samenwonen in een complex met alle andere kandidaten (hallo, intriges en verleidingen). Daarna gaan ze wonen in hun eigen huis, waar ze ook te maken krijgen met hun gloednieuwe schoonfamilie. En dan hebben we het nog niet over de wekelijkse dinner party's, waar ruzies eerder regel dan uitzondering zijn. 

Hoe dan ook, tijd om je voor te stellen aan de bruidjes van dit seizoen: lerares Alana (30), salesmedewerker Belinda (29), verkoper en student Beth (39), lid van een metalband én zorgmedewerker Booka (31), eigenaar van een Pilates-studio Coco (30), barbier Joanne (39), coach Melissa (31), manager Rebecca (27) en tot slot vastgoedontwikkelaar Samantha (31).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reünie MAFS Australië loopt volledig uit de klauwen

En bij een bruid hoort een bruidegom. Dit zijn ze dit seizoen: student Brett (31), radio-omroeper Bryce (31), kraanbestuurder Cameron (32), CEO Jake (32), autohandelaar James (44), medewerker in de bouw Jason (35), personal trainer Patrick (27), automechanicus Russell (37) en eigenaar van een kledingmerk Sam (32). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS Australië-deelnemer Ines regelmatig onder het mes na opnames

Bekijk hieronder de trailer van het seizoen. Het belooft weer smullen. 

Ook de Nederlandse versie van MAFS blijft een succes. Hoewel: de trouwambtenaren hebben niet in íeder stel vertrouwen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!