Wendy van Dijk en Erland Galjaard Beeld © ANP

Wendy van Dijk wenst jarige bonusdochter alle geluk van de wereld

11 februari 2021 12:47

De verjaardagstaart is deze week niet aan te slepen in huize Garljaard-Van Dijk. Nadat zoon Sem gisteren officieel volwassen werd, blaast bonusdochter Elena vandaag 25 kaarsjes uit. 

"Je hebt al een deel van je leven achter de rug, maar het mooiste gaat nog komen hoor!"

'Onze lieve, mooie, knappe Elena Galjaard is jarig', deelt Wendy bij twee foto's van de jarige. De presentatrice schrijft erbij dat ze nog goed weet hoe het was toen ze zelf 25 jaar werd en dat toen 'heel oud' vond klinken. 'Je hebt al een deel van je leven achter de rug, maar het mooiste gaat nog komen hoor! We kijken er met z’n allen naar uit', sluit ze de verjaardagswens af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sem van Dijk officieel volwassen: moeder Wendy is maar wát trots

Leuk hoor zo'n samengesteld gezin, maar hoe zit het eigenlijk precies? Heel simpel: Elena en Charlotte zijn de twee dochters uit het eerdere huwelijk van Erland Galjaard. Zoontje Sem heeft Wendy samen met haar ex Xander de Buisonjé en tot slot hebben Wendy en Erland samen dochter Lizzy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker presenteert We Want More naast Wendy van Dijk

2020 was geen lekker jaar voor Wendy. Niet alleen ging haar fitnessbedrijf failliet, ook haar huwelijk verkeerde in zwaar weer. In onderstaande video vertelt ze er zelf over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!