Rens Kroes Beeld © ANP

Rens Kroes laat voor het eerst gezicht dochter zien op social media

11 februari 2021 14:37

Het is alweer een paar weken geleden dat Rens Kroes (33) tussen de Himalaya-lampjes en etherische oliën beviel van haar dochter Maya Jade. Tot dusver hebben we slechts een glimp van het meisje kunnen opvangen, maar nu deelt Rens op Instagram voor het eerst een foto van haar gezichtje.

"Wat een beauties"

Op 23 oktober vorig jaar beviel Rens thuis van haar dochter. Op Instagram deed de foodie uitgebreid verslag: 'In de nacht op 23 oktober is ons groot wondertje Maya Jade op Aarde geland. Ze is thuis in een mooie, verwarmende omgeving geboren met de mooiste en meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen', zo lazen we onder meer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes blikt terug op heftige kraamtijd: verre van perfect

Nadat de kersverse moeder haar dochter nog even voor zichzelf hield, deelt ze dus nu op Instagram een foto van de voorkant van de kleine meid met jaloersmakend volle haardos. 

En ondanks dat haar post over compleet iets anders gaat (een recept voor een smoothie met lupineboon, wie kent 'm niet?) zijn haar volgers volledig afgeleid: 'Wat een beauties', zo klinkt het. Iemand anders schrijft: 'Sorry ik kan er niets aan doen, maar werd afgeleid door een andere heerlijkheid!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hoffman bevallen van haar eerste kindje

Voor de geboorte was Rens al 'helemaal één' met haar meisje:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!