Beeld © AVROTROS/Elvin Boer

Dit is de jury van van musicaltalentenjacht Op Zoek Naar Maria

11 februari 2021 15:58

Pia Douwes (56), Richard Groenendijk (48), Jamai Loman (34) en Carline Brouwer (61) vormen samen de vierkoppige jury van 'Op Zoek Naar Maria'. Dat heeft AVROTROS vandaag bekendgemaakt.

Met uitzondering van Pia maken alle juryleden hun debuut in de musicaltalentenjacht. Pia was er ook in de eerste vier seizoenen bij en dit keer is ze voor het eerst juryvoorzitter. AVROTROS maakte vorige maand bekend dat Op Zoek Naar... na tien jaar terugkeert op de buis, en dit keer wordt gezocht naar de vertolkster van Maria, het hoofdpersonage in de musical The Sound of Music. Frits Sissing is opnieuw de presentator van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Musicaltalentenjacht Op Zoek Naar... terug op de buis

Tussen de tien finalisten zitten een aantal bekende naam. Tessa Sunniva speelde tot vorig jaar de hoofdrol in Anastasia en Jolijn Henneman was te zien in Nieuwe Tijden.

V.l.n.r. Sylvia Boone (donkerblauw), Nandi van Beurden (rood), Anouk van Laake (lichtgroen), Natascha Molly (oranje/zalm), Sanne den Besten (donkergroen), presentator Frits Sissing, Jolijn Henneman (paars), Renée de Gruijl (roze), Valerie Curlingford (lichtgeel), Tessa Sunniva (lichtblauw), Willemijn Maandag (lichtroze)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barry Atsma en Noortje Herlaar opnieuw ouders geworden

Op zoek naar Maria zie je vanaf zondag 21 februari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO1

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!