Eloise van Oranje Beeld © Instagram @eloisevanoranje

Eloise van Oranje: 'Sommige mensen behandelen me anders'

11 februari 2021 19:35

Gravin Eloise van Oranje (18) is een hit op Instagram en ze lijkt er zelf ook de grootste lol in te hebben: de student aan de Hotelschool in Amsterdam zoekt regelmatig contact met haar volgers. Zo ook vandaag, in een Q&A op Insta.

"Ik ben zo blij met mijn kamergenoot! Het gaat erom dat je goed communiceert met elkaar"

En hoewel het vragenrondje vooral ging over haar studie, liet de achttienjarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien ook iets los over haar medestudenten en het wonen op de campus. Als een volger haar vraagt wat ze er bijvoorbeeld van vindt om een kamer te delen met een buitenlandse student, reageert ze: 'Ik ben zo blij met mijn kamergenoot! Het gaat erom dat je goed communiceert met elkaar'. Op de vraag of ze, vanwege haar opleiding, ooit een eigen hotel wil runnen, antwoordt ze: 'Hmm dat denk ik niet, maar je weet het natuurlijk nooit, haha'.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje over liefdesleven: 'Er ligt veel druk op'

De selectieprocedure voor haar opleiding ging haar naar eigen zeggen goed af. Ze vertelt dat ze een hoop mensen om tips had gevraagd, talloze keren had geoefend en zich er op die manier goed op had voorbereid. 'Vooral omdat ik me alleen had aangemeld bij de Hotelschool', voegt ze nog toe. 

Tot slot vraagt iemand of Eloise op school anders wordt behandeld vanwege haar titel. Daarover kan ze kort zijn: 'Alleen door een aantal mensen, maar die negeer ik, haha.'

In een podcast vertelt Eloise ook over haar drukke studentenbestaan: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!