Tessa Sunniva Beeld © ANP

Tessa Sunniva: 'Ik twijfelde aan deelname Op Zoek Naar Maria'

11 februari 2021 21:53

Tessa Sunniva van Tol (29) heeft lang getwijfeld of ze wilde meedoen aan de nieuwe musicaltalentenjacht 'Op Zoek Naar Maria', waarin wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeelster in 'The Sound of Music'. Ze is met grote rollen in 'The Little Mermaid' en 'Anastasia' immers al een bekende naam.

"Ik heb al best wat gedaan"

"Ik heb al best wel wat gedaan", gaf Tessa donderdagavond toe in het NPO Radio 5-programma Volgspot. "Ik vond het ook een moeilijke keuze maar ik wil die rol heel graag spelen en dan heb je maar één keuze en dat is meedoen."

Tessa hoefde zich niet op te geven voor de tv-show maar werd gebeld of ze auditie wilde doen. Achter de schermen zijn volgens haar al de nodige rondes geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de jury van van musicaltalentenjacht Op Zoek Naar Maria

Tot de coronacrisis uitbrak was Tessa nog te zien in de rol van Anya in Anastasia. Hoewel het officieel nog onzeker is acht ze de kans klein dat de musical weer wordt opgepakt als de theaters weer open mogen. "Dat is heel zuur", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Musicalster Antje Monteiro in de pen geklommen voor autobiografie

Donderdag werd bekend dat Tessa een van de tien finalisten van Op Zoek Naar Maria is. De overige kandidaten zijn Sylvia Boone, Nandi van Beurden, Anouk van Laake, Natascha Molly, Sanne den Besten, Jolijn Henneman, Renée de Gruijl, Valerie Curlingford en Willemijn Maandag. Het programma is op 21 februari voor het eerst te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!