Britney Spears Beeld © ANP

Rechter wijst het verzoek vader Britney Spears af

12 februari 2021 02:02

Een rechter uit Los Angeles heeft bepaald dat Jamie Spears voorlopig gezamenlijk curator blijft van zijn dochter Britney (39), samen met het bedrijf Bessemer Trust Co. Vader Spears had verzocht om verwijdering van het bedrijf, maar daaraan gaf de rechter geen gehoor. Dit meldt Variety.

"Het is geen geheim dat mijn cliënt haar vader niet als curator wil"

In november 2020 werd bepaald dat beide partijen Britneys financiën en belangen beheren, ook al zou de zangeres graag alleen verder willen gaan met Bessemer Trust Co. Haar advocaat Samuel Ingham legt zich neer bij de voorlopige uitkomst. "Het is geen geheim dat mijn cliënt haar vader niet als curator wil, maar dat is nu een andere kwestie. De bedoeling is dat beide partijen evenveel verantwoordelijkheden hebben waarbij het belang van mijn cliënt voorop staat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaire Britney Spears zorgt voor recordaantal tweets

Ingham zei tevens dat Jamie en Bessemer Trust Co. een afspraak moeten maken over budgetten en met een investeringsplan moeten komen. De zaak gaat verder op 17 maart en 27 april.

Bij de rechtbank stonden opnieuw activisten van de Free Britney beweging. Ook organiseerden ze een Zoom meeting om de zaak met elkaar te bespreken. Britneys jongere zus Jamie Lynn was ook eventjes aanwezig bij de virtuele bijeenkomst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!