Erica en Martien Beeld © Instagram @ericameiland

Meilandjes hebben boerenvilla in Hengelo verkocht

12 februari 2021 13:04

Het is Erica (56) en Martien Meiland (59) eindelijk gelukt een koper te vinden voor hun boerenvilla in Hengelo. Het tv-duo maakt het heugelijke nieuws op Instagram bekend.

"Nu op zoek naar een nieuw stulpje"

'Het is gelukt, in de stille verkoop! Nu op zoek naar een nieuw stulpje' laat Erica weten bij een foto van het verkoopbord bij hun woning in Hengelo. Martien en zijn vrouw lijken door het dolle dat de verkoop onder voorbehoud nu rond is. Naast vele felicitaties stromen er ook teleurgestelde reacties binnen. 'Vind het nog steeds zo erg', laat er eentje weten. 'Hoop dat jullie weer een mooi optrekje zullen vinden', aldus een ander. Hoeveel de Meilandjes vangen voor de verkoop is niet bekend.

Erica laat aan RTL Boulevard weten dat het huis verkocht is aan mensen uit Doetinchem. Bovendien zegt ze de Achterhoek te gaan missen. "Het is hier prachtig. Veel mooier dan in de Randstad."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

'Dit is de nieuwe miljoenenvilla van Martien Meiland'

Het is opvallend dat de Chateau Meiland-sterren het hebben over zoeken naar een nieuw onderkomen, aangezien er nu al een tijdje wordt gemeld dat ze al iets hebben gevonden. Martien zou 2,7 miljoen hebben neergelegd voor zijn nieuwe pand in Noordwijk. Ook Maxime en Leroy gaan verkassen en het lijkt erop dat ook zij hun droomhuis al hebben gevonden. 

Naar het schijnt komt de verhuizing ook voor in het realityprogramma Chateau Meiland. Verder is er weinig over bekend, maar Martien zou het wel wat rustiger aan willen doen. In de video hieronder vertelt hij waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!