Beeld © ANP

Gijs Staverman open over haartransplantatie en scheert zich kaal

12 februari 2021 16:34

Gijs Staverman (54) heeft vandaag een openhartige mededeling gedaan op zijn social media. De radio-dj gaat voor een haartransplantatie. En daarom is hij momenteel eerst helemaal kaal.

"Herken je me nog?"

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina deelt Gijs een foto van zijn kale hoofd. 'Herken je me nog?' schrijft hij. 'Ik wil graag iets aan mijn haar doen, maar daarvoor moet eerst mijn haar eraf', legt Gijs uit, die een haartransplantatie wil ondergaan. 'Als je me dit twee jaar geleden had gevraagd, had ik het niet voor mogelijk gehouden, maar toch is het moment nu daar. Heel spannend allemaal, maar ik kan haast niet wachten!' 

Overigens waarschuwt Gijs de mensen die denken dat hij wellicht naar de kapper is geweest om zijn lokken te laten verdwijnen. 'Dat is gewoon huis-tuin-en-keukenwerk geweest.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gijs Staverman al boordevol ideeën voor huwelijk

Gijs is overigens niet de eerste bekende Nederlander die een haartransplantatie heeft ondergaan. De radio-dj kan zich in een lang rijtje voegen met (maak je klaar): Najib Amhali, Frans Bauer, Ronald én Frank de Boer, Tim Hofman, Arie Boomsma, Lange Frans, Ruud Gullit, Carlo Boszhard, Marc-Marie Huijbregts, Jan de Hoop, Gerard Joling, Wesley Sneijder en Peter van der Vorst. Niek uit De Bachelorette gaat momenteel juist voor een baardtransplantatie.

Gijs heeft in dit geval dus zijn hoofd thuis kaalgeschoren. Dat is misschien niet héél moeilijk, maar je haar zelf verven moet je absoluut niet doen, vindt beautygoeroe Leco van Zadelhoff. Waarom niet? Dat zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!