Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem van Dijk Beeld © ANP

Xander de Buisonjé zet 'grote vriend' Sem in het zonnetje

12 februari 2021 16:58

De temperaturen zakken diep onder nul, maar Xander de Buisonjé (47) zit vol warme gevoelens. Het was namelijk de verjaardag van zijn zoon Sem van Dijk (18). Op Instagram staat hij stil bij de mijlpaal.

"Wat een rijkdom"

Het was niet enkel een heugelijke dag voor Xander, de zanger maakt er een hele verjaardagsweek van! Op Instagram staat hij stil bij de 18e keer dat zijn zoon Sem om de zon is gedraaid. 'Mijn grote vriend in het midden werd deze week 18', laat hij weten aan zijn Instagram-volgers. Xander zou zelf 'wel weer even terug willen naar die tijd', vertelt hij erbij. Ook Sems vriendinnetje Mirelle heeft een mijlpaal te vieren, ze is namelijk 19 geworden. 'Nogmaals gefeliciteerd, liefjes. Proost op jullie!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sem van Dijk officieel volwassen: moeder Wendy is maar wát trots

Xanders volgers overspoelen hem met felicitaties. 'Wat een rijkdom', reageert er eentje. 'Prachtig', vindt een ander het. Een derde omschrijft het drietal als 'toppers'. Er gebeurde deze week nog iets bijzonders. Sem treedt namelijk in de muzikale voetsporen van zijn vader en bracht een nieuwe track uit. In de video hieronder vertelt de zoon van Wendy van Dijk er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!