Nicolette van Dam Beeld © ANP

Nicolette van Dam in tranen door verlies hondje: 'Zoveel liefde'

13 februari 2021 13:29

Het is een bijzonder emotionele dag voor Nicolette van Dam (36). De actrice vertelt op Instagram dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar hondje Lucky, omdat het beestje verlamd was na een hernia.

"We zagen hem ongelukkig zijn en dat verdiende hij niet"

'Onze lieve Lucky is er niet meer', laat Nicolette weten. De 36-jarige stel het delen van dit emotionele bericht 'al een paar dagen uit' omdat ze 'het echt nog een plekje' moest geven. 'We missen hem enorm', legt ze uit. Lucky kreeg onverwachts een hernia, waarna hij verlamd raakte. Het beestje werd met spoed geopereerd. Maar de 'kans was 50/50 dat hij ooit weer zou kunnen lopen.' Toch besloot de familie van Dam ervoor te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette en Bas vieren liefdesjubileum met kiekje uit oude doos

Nicolette en haar familie 'hebben een aantal weken hoop gehouden, maar het mocht niet baten'. Lucky kreeg 'het gevoel in z'n pootjes niet meer terug'. Bovendien werd het hondje incontinent, legt Nicolette uit. 'We zagen hem ongelukkig zijn en dat verdiende hij niet. Met pijn in ons hart hebben we afscheid moeten nemen. We zijn zo dankbaar wat hij, in die 2,5 jaar, ons allemaal heeft gegeven. Zoveel liefde en plezier. Micky, de meisjes en wij missen ons maatje.' 

Zonder Lucky is het gezin natuurlijk niet compleet, maar Bas en Nicolette kunnen wel genieten van hun nieuwe toevoegingen. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Gezinsuitbreiding op komst voor Nicolette van Dam en Bas Smit

01:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!