Anna Kendrick Beeld © Getty Images

Anna Kendrick met de grond gelijk gemaakt: 'Vreselijk mens'

13 februari 2021 14:54

'Pitch Perfect' en 'Trolls' maakte van Anna Kendrick een wereldberoemde actrice. Maar de ogenschijnlijk vrolijke 35-jarige heeft een gemeen randje, laat een styliste die met haar gewerkt heeft weten.

"Ik vermijd haar als de pest"

Anna staat bekend als een lieflijk persoon door haar acteerklussen, maar in het echte leven blijft daar weinig van over. Dat laat een voormalige styliste van de high-end winkelketen Barney's weten op TikTok. Tahira, zoals de TikTokker heet, beoordeelde haar ervaringen met celebs op het platform en deed uit de doeken hoe het was om te werken met beroemdheden als Cindy Crawford, Drew Barrymore en Kim Cattrall. Maar Anna kwam niet zonder kleerscheuren uit de rating.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Kendrick wil hoe dan ook geen naaktscènes doen

Tahira werkte in 2016 samen met Anna tijdens een signeersessie voor haar boek. De styliste moest een paar outfits samenstellen voor de actrice. "Ze komt binnen en ik laat haar de kleding zien, maar ze weigert tegen me te praten", legt Tahira uit. "Dus ik vraag of ze een broek of een jurk aan wil, maar nog altijd wil ze niet spreken." Vervolgens fluistert Anna in haar assistente's oor, die vervolgens aan Tahira laat weten dat ze de kleding alleen draagt als ze er 10 duizend dollar voor krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Kendrick niet onder de indruk van Amsterdam

Maar daar blijft het niet bij. Tijdens het evenement werd Tahira gevraagd om alle fanmail te verzamelen voor de actrice. Wanneer de dag voorbij is, presenteert ze Anna met de drie volle zakken aan brieven, kaarten en boeken. "Ze zegt: daar kijk ik niet naar", legt Tahira uit. "En haar stylist zegt: gooi het allemaal maar in de prullenbak." Een collega van Tahira werkte later ook met Anna en kwam met hetzelfde verhaal terug. "Ik vermijd haar als de pest", legt Tahira uit over de 'nare' Anna. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Disney wil Anna Kendrick als Kerstvrouw

Anna wordt gezien als een kindervriend door haar rol in de film Trolls, waarvan vorig jaar het tweede deel verscheen. Samen met Justin Timberlake vertelt ze er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!