Marco en Leontine Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato over Leontine: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn'

14 februari 2021 08:48

Marco Borsato (54) en zijn grote liefde Leontine (53) gingen ruim een jaar geleden uit elkaar, maar voor de zanger is zij nog altijd zijn Valentijn. In een post op Instagram deelt hij lieve foto's van het stel samen in betere tijden. 'Ik mis je lieve Tien', aldus Marco.

"Ik mis je lieve Tien"

De afgelopen maanden werd al duidelijk dat de twee nog steeds een goede band hebben. En ook vandaag blijkt dat er, ondanks de breuk, nog een hoop liefde is tussen de twee. Marco zegt in zijn post: 'Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.' Om af te sluiten met een liefdesverklaring: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato staat stil bij verjaardag ex-man Marco

Vervolgens deelt Marco wat romantische foto's uit hun oude liefdesdoos met beelden van hun bruiloft in Venetië, zoenend van geluk en jaloersmakende kiekjes van al hun romantische vakanties. Wat de zanger precies bedoelt is niet helemaal duidelijk, maar zijn opmerkingen bij de fotogalerij als 'Ik mis je lieve Tien' en 'Mijn grote liefde' geven genoeg stof voor de fans om te speculeren. 

Marco gaf onlangs zijn eerste interview na de scheiding, bekijk die hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Een jaar na de breuk van Marco en Leontine: dit is er allemaal gebeurd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!