Beeld © ANP

Mary Borsato: 'Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven'

14 februari 2021 19:04

Valentijnsdag is voor veel mensen een bijzondere dag, maar voor sommigen kan het erg confronterend zijn. Zoals voor Marco Borsato (54) en zijn ex-vrouw Leontine (53). Moeder Mary Borsato (73) heeft Leontine een berichtje gestuurd. "Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven", vertelt Mary aan RTL Boulevard.

"Ik heb uit mijn eigen scheiding met Roberto – de vader van Marco – geleerd dat de kinderen nooit de pijn van een scheiding mogen hebben"

Ondanks dat Marco en Leontine al ruim een jaar uit elkaar zijn, zet de zanger vandaag een liefdevol bericht op zijn Instagram. De 54-jarige deelde speciaal op Valentijnsdag snoezige foto's van hem en Leontine samen in betere tijden. 'Ik mis je lieve Tien', schrijft hij er naast. 'Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet. Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.' Om af te sluiten met een liefdesverklaring: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn!'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Marco Borsato over Leontine: 'Zij is nog altijd mijn Valentijn'

Ook Mary Borsato geeft op deze verdrietige dag reactie op de breuk van haar zoon en Leontine. "Marco en Leontine zijn nog steeds gescheiden, maar voor de kinderen zijn ze nog wel veel samen en zien ze elkaar dus geregeld. Ze spreken elkaar ook nog regelmatig op feestjes, verjaardagen en partijen", vertelt Mary aan RTL Boulevard. "Ik heb uit mijn eigen scheiding met Roberto – de vader van Marco – geleerd dat de kinderen nooit de pijn van een scheiding mogen hebben. Ik hoop dat iedereen vandaag op Valentijnsdag liefde deelt en denkt aan anderen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!