Beeld © ANP

Veronica van Hoogdalem gelukkig in de liefde met voetballer

15 februari 2021 12:26

Cupido heeft raak geschoten, zo laat de verliefde Veronica van Hoogdalem (31) weten. De muziekdeskundige van RTL Boulevard is dolgelukkig met haar nieuwe liefde: Keyennu Lont (20). Als voetballer weet hij net als Cupido precies wat raak schieten is.

De liefde hangt weer in de lucht en iedereen mag het weten. Aan RTL Boulevard laat de presentatrice weten dat de aanvaller van Feyenoord onder 21 haar nieuwe vlam is, hoewel hij liever op de achtergrond lijkt te blijven. Zijn Instagram-account heeft hij afgeschermd voor de buitenwereld en op wat voetbalberichten na is er weinig nieuws over de aanvaller te vinden.

Veel wil Veronica (nog) niet kwijt over haar nieuwe relatie, maar ze deelt wel alvast een eerste lieve foto van hen samen. Ook laat ze op Instagram Stories zien dat ze voor Valentijnsdag een rode roos en een ontbijt van haar liefde heeft gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veronica van Hoogdalem had een-op-een met Justin Bieber

De presentatrice kondigt het nieuws iets meer dan een jaar na haar relatiebreuk aan. Ze was acht jaar samen met ex-vriend Nigel. Op Instagram schreef ze destijds: 'Ik heb niets meer over Nigel en mij gepost omdat we een tijdje geleden hebben besloten uit elkaar te gaan. Het gaat met ons allebei goed. Er is geen juice te vinden, behalve in mijn Hello Kitty-cup.'

Het fragment over Veronica's nieuwe liefde bekijk je hieronder (bij minuut 31.34) nog eens terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!