Mascha en Gregor Beeld © ANP

Lastig te evenaren: Mascha deelt geboortekaartje van dochter Mila

15 februari 2021 12:53

Ze is inmiddels alweer een paar maanden oud, maar Gregor van Vlierden en Mascha Feoktistova (34), beter bekend als Beautygloss, delen nu op Instagram het geboortekaartje van hun dochter Mila. En dat is er niet zomaar één.

"In onze ufo met Mila’s (gebroken) armpje omhoog!"

Want Gregor en Mascha zouden Gregor en Mascha niet zijn als ze niet alles uit de kast zouden trekken om het geboortjekaartje op z'n zachtst gezegd bijzonder te maken. Dus dat deden ze. Zo zien we op de kaart een tekening van het kersverse gezin met Mila met haar armpje omhoog. Dat laatste is een mooi detail: het meisje brak tijdens de bevalling haar arm en wist haar strijd toen al te voeren - ze herstelde volledig op eigen kracht.

Maar naast de tekening van het gezin telt het kaartje ook een dino, verwijzend naar Mascha's tattoo, en het uitgetekende sterrenbeeld van hun dochter. Er was toch nog ruimte, dus hebben ze een liedje met eigen songtekst gemaakt, te beluisteren door de Spotify-code op de kaart te scannen. Waarom niet? Oh, en dan hebben we het nog niet gehad over de zelfgemaakte postzegels.

Wie bedenkt het? Precies, dat kunnen er maar twee. 

Beautygloss-Mascha overweldigd door reacties op zwangerschap

03:13

De bevalling was pittig voor zowel Mila als haar ouders Mascha en Gregor. De ouders kregen dan ook talloze hartverwarmende reacties na de geboorte, zo vertelde ze ons:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!