Beeld © RTL/NT Visuals

'Danny onthult met déze foto afloop MAFS-avontuur'

15 februari 2021 14:25

Hoewel het liefdesavontuur van Danny (40) en Rein (35) in 'Married At First Sight' nog in volle gang is, zitten de opnames er al tijden op. Hoe het huwelijk afloopt is onbekend. Toch heeft Danny al een flinke hint op Instagram gegeven, blijkt nu.

"Wat was het gezellig, hè schatje?"

Eén ding is zeker: eind september 2020 is het koek en ei tussen de twee geliefden. Danny houdt zich aan zijn trouwgeloften en staat in goede en slechte tijden voor Rein klaar. In dit geval betekent dat zware klustijden. Op social media laat Danny namelijk met een collage zien dat hij flink aan het werk is gegaan in de Haarlemse kluswoning van Rein. Met de hashtags 'paar dagen klussen', 'ook even een drankje doen' en 'Haarlem' wordt meteen duidelijk wat Danny tijdens zijn bezoek aan de Noord-Hollandse hoofdstad heeft gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nu al eerste scheurtjes zichtbaar in relatie van Danny en Rein

Waar Rein gaat, daar gaat BFF Petra. Het is dus geen verrassing dat zij ook van de partij is. Ondanks wat onhandige opmerkingen over het kapsel van Danny heeft ook zij de klik met hem gevonden. 'Wat was het gezellig, hè schatje? ❤️Nog buikpijn van het lachen!' reageert ze onder de foto.

Ondertussen is het de vraag of deze gezellige sfeer ook in Married At First Sight aanhoudt. Expert Eveline onthult dat het flink gaat donderen tijdens het koppelsweekend en daarmee doelt ze niet op het weer...

'De sfeer in Married At First Sight slaat om tijdens koppelsweekend'

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!