Beeld © ANP

Inge Ipenburg krijgt weer heftige berichten van online stalker

15 februari 2021 17:18

De schrik zit er opnieuw goed in bij Inge Ipenburg (63). In het najaar van 2020 deelde de actrice verontrustende berichten die ze binnenkreeg via haar Facebook-inbox van een stalker. Nadat Inge de berichten online deelde, leek de persoon zijn excuses aan te bieden en te stoppen. Maar inmiddels is het tóch weer raak.

"De idioot is weer bezig"

Inge deelt nieuwe verontrustende berichten van haar stalker. 'Wie gaat jou dan nog neuken? Wie wil dat lijk? Je vrienden zijn nep. Ze weten dat je een hoer bent', staat er bijvoorbeeld. 'De idioot is weer bezig', schrijft Inge bij een foto van de berichten.

De actrice krijgt veel bijval van haar volgers. 'Heftig zeg. Niet normaal meer dit. Inge, dit hoef je toch niet meer te accepteren.' Een ander: 'Wat een zielige pielemuis, stoere woorden van een zielige nul.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Inge Ipenburg in paniek om stalker: 'Wat kan ik doen?'

Inge Ipenburg is vooral bekend vanwege haar rol van soapbitch Martine Hafkamp in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoewel de actrice de rol allang niet meer vertolkt, wordt ze op straat nog steeds aangesproken met Martine. In de video hieronder vertelt de actrice over haar iconische rol.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!