Sonja Bakker en Barry van Suijdam Beeld © ANP

Sonja Bakker en vriend Barry ontvluchten samen Nederland

16 februari 2021 12:07

Bokito-gedrag; dat is wat er volgens Sonja Bakker (46) voor zorgde dat het misging tussen haar en haar vriend Barry van Suijdam (47) eind november. De twee hadden een grote ruzie, waarbij zelfs de politie werd ingeschakeld. Nu reageert Sonja in 'Beau Monde' op het incident. Want wat blijkt? De twee wonen weer samen, maar niet in Nederland.

"Eén zwarte bladzijde is voor mij geen reden om een heel boek weg te gooien"

Sonja Bakker gaf in januari in een interview met De Telegraaf al aan dat de strijdbijl tussen haar en Barry was begraven en dat ze hun liefde voorzichtig weer zouden oppakken. Samenwonen was toen nog een stap te ver. "Het is nog te vroeg om weer vierentwintig uur bij elkaar te zijn. Maar de weekenden zijn we bij elkaar. En dat voelt weer goed."

In Beau Monde vertelt Sonja nu dat zij en Barry samen met Sonja's zoontje Bram naar Ibiza zijn vertrokken. Dit kwam mede door het feit dat hun ruzie breed werd uitgemeten in de media. "Verschrikkelijk. De buurvrouw weet nog beter wat er is gebeurd dan jijzelf. Daarom hou ik ook zo van Ibiza. Er is geen bemoeizucht. Leef je eigen leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex van Sonja Bakker vindt toch niet de liefde op televisie

Eind november ging het mis tussen de dieetgoeroe en haar vriend. Volgens Sonja heeft de ruzie alles te maken met het overlijden van haar vader afgelopen juli aan de gevolgen van darmkanker. Sonja stelt in het blad dat zij en Barry anders met het verdriet omgaan. "Ik keer in mezelf, terwijl Barry alles wil bespreken. Als ik aangeef niet te willen praten, voelt hij zich buitengesloten."

De ruzie kwam doordat Barry verbaal 'niet leuk' tegen haar was. "Bokito-gedrag. Omdat hij een grote man is, komt dat dreigend over. Ik was emotioneel, zat midden in een rouwproces, daarom kwam het nog tien keer harder bij me binnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker laat weer van zich horen na heftige ruzie met Barry

Sonja stuurde Barry het huis uit; hij heeft een paar nachten ergens ander geslapen zodat 'hij zou voelen dat dit gedrag niet oké was'. De ruzie heeft niet voor het einde van hun relatie gezorgd. Barry heeft zijn excuses aangeboden en is in therapie gegaan. "We hebben het heel leuk samen, onze liefde is heel sterk. Eén zwarte bladzijde is voor mij geen reden om een heel boek weg te gooien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat speelt er tussen Sonja Bakker en haar partner?

Barry vertelde eerder al zijn kant van het verhaal. "Ik had veel gedronken en de drank was bij mij verkeerd gevallen", vertelde hij in december in RTL Boulevard. Hij en Sonja zouden samen overnachten in een hotel en hadden hier zelfs een chauffeur voor geregeld. "We stappen in de auto en we raken als een echt oud echtpaar in gekibbel en heel veel ruzie. Ik werd best wel verbaal agressief." De chauffeur trapte op de rem, waarna Barry ook tegen hem tekeerging. De chauffeur belde vervolgens de politie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker kaart gewichtsverlies aan

Het hele interview met Sonja lees je in de nieuwe Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!