Beeld © Instagram @nickSchilder

Nick Schilder: 'Ik sluit cosmetische ingrepen niet uit'

16 februari 2021 17:43

In de nieuwe 'Beau Monde' vertelt Nick Schilder (37) openhartig over zijn uiterlijk en zijn nogal ijdele karakter. Van dure kledingmerken tot uren in de stoel zitten bij de barbier, je moet er wat voor over hebben om er zo uit te kunnen zien als de 37-jarige zanger. En dan onthult hij ook nog eens dat 'ie in de toekomst best openstaat voor een cosmetische ingreep links of rechts.

"Cosmetische ingrepen heb ik nog niet laten en hoeven doen, maar ik sluit voor de toekomst niets uit"

We wisten al dat Nick in de lockdown zijn scheermes in de prullenbak gesodemieterd heeft en een flinke baard heeft laten staan! Van positieve tot negatieve reacties, iedereen vindt er wat van. "Dat is eigenlijk een statement van niet-ijdel zijn: fuck de verzorging, ik ga me niet elke dag scheren", vertelt de zanger aan de Beau Monde. "Maar ik zat gisteren nog een hele middag in de stoel bij de barbier - en dat was alleen voor mijn baard. Je moet de lijn strak houden, de overloop van kort naar iets langer reguleren, de juiste olie gebruiken. Voor een baard moet je dus echt ijdel zijn."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Nick Schilder openhartig over nieuwjaarsbrand en heftige nasleep

Die ijdelheid beperkt zich niet tot zijn baard. Nick bezit ook nogal wat kleding. "Dat vervloek ik soms, maar ik heb het nodig voor mijn werk. Ik moet goed en gevarieerd voor de dag komen." En daar hangt soms een prijskaartje aan, vertelt de wederhelft van Simon. "Ik vind het zo stom van mezelf dat ik sommige kleding leuk vind, omdat het van een bepaald merk is. Ik heb een zwak voor de kleding van Rhude en de sneakers van Yeezy, het label van Kanye West. Ze worden in een beperkte oplage uitgebracht, wat ze heel schaars maakt, zeker in mijn maat 49. Dat zijn heel dure merken, maar ik ben ook gehecht aan toegankelijkere Scandinavische merken, zoals Filippa K. Ik hou gewoon van mooie dingen, maar ik moet er wel rekening mee houden dat ik 37 ben en geen rapper."

Naast uiterlijke verzorging doet de zanger ook een hoop aan zijn fysieke gezondheid. "Ik ben een sucker voor massages. Dat doe ik elke week, ook omdat ik vier of vijf keer per week sport: krachttraining en racefietsen." Door al deze training en verzorging ziet Nick er nog lekker fit, fris en fruitig uit, maar mocht dit op een later moment minder worden, sluit hij niet uit dat hij voor een jeugdig uiterlijk naar de dokter stapt. "Cosmetische ingrepen heb ik nog niet laten en hoeven doen, maar ik sluit voor de toekomst niets uit. Liefst wel subtiel, dat je het niet ziet.”

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Nick en Simon kondigen nieuwe documentaire aan

Nick is nu gelukkig nog erg tevreden over zijn uiterlijk. "Omdat ik veel sport en een gezonde levensstijl heb, ben ik nu tevredener over mijn uiterlijk dan tien jaar geleden. Maar als ik een foto van mezelf zie bij De vrienden van Amstel met de jonge garde naast me, dan zie ik ineens dat ik niet meer de jongste ben. En dat is ook prima.”

Nick en zijn partner in crime Simon zijn normaal gesproken ontzettend vrolijke snuiters, maar op hun nieuwe album, getiteld NSG, laat het duo zich van een bijzonder serieuze kant zien. Daarover zie je alles in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!