Beeld © Instagram @viktorverhulst

Viktor Verhulst deelt eerste foto van nieuwe liefde

16 februari 2021 18:54

Het was al een tijdje duidelijk, maar nu kan echt niemand er meer omheen: Viktor Verhulst (26) is officiëler dan ooit geen vrijgezel meer. De zoon van de Studio 100-baas deelt voor het eerst een foto met zijn vriendin op Instagram en plaatst er een hartje naast.

"Ik merk dat de perceptie heerst dat ik de ene vrouw na de andere verslind"

Het gerucht ging al langer dat Viktor een relatie zou hebben met de 21-jarige Sarah Puttemans. De twee kennen elkaar al een tijdje, maar vorig jaar zomer zou hij vlinders in zijn buik hebben gekregen. Viktor had hiervoor twee jaar een relatie met K3-zangeres Marthe De Pillecyn. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gert Verhulst: 'Zoon Viktor is niet langer vrijgezel'

In tegenstelling tot wat veel mensen over hem denken, is Sarah niet 'de zoveelste', zo benadrukte Viktor eerder in HUMO: "Ik merk dat de perceptie heerst dat ik de ene vrouw na de andere verslind. Mensen geloven mij ook niet als ik zeg dat dat niet waar is. Maar het is écht niet waar." De presentator vertelde niet graag te daten omdat hij zich er niet prettig bij voelt.

"Iemand nieuw, aan elkaar wennen... En als het niet klikt, hoe raak je er dan hoffelijk van af? Ik begin al te zweten als ik eraan denk", vertelde hij aan het blad. "Een relatie is voor mij echt een serieus engagement. Ik vind niet dat je eraan moet beginnen als je er niet honderd procent in gelooft." En zo te zien gelooft Viktor op dit moment honderd procent in zijn vriendin Sarah. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Verhulst deelt leven tijdens corona-quarantaine in vlog

Onlangs maakte vader Gert Verhulst bekend dat Klaasje Meijer uit K3 stapt. Wij spraken na afloop met de zangeres.

Last valt van schouders Klaasje: 'Loop hier al langer mee rond'

02:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!