Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Eindelijk duidelijkheid: Kendall Jenner komt met eigen tequila

16 februari 2021 20:46

Groot nieuws voor Kendall Jenner (25) en haar team: de realityster onthult op Instagram dat ze na bijna vier jaar eindelijk de perfecte tequila heeft ontdekt. 'Na tientallen blinde smaaktesten, uitstapjes naar onze distilleerderij, anoniem meedoen aan wereldproefwedstrijden en WINNEN', schrijft de overduidelijk blije 25-jarige.

"Dit is alles wat we het laatste jaar gedronken hebben"

De geruchtenmachine draaide al enige tijd overuren. Zo merkte eerder al iemand van TikTok op dat een lid van de Kardashian/Jenner-familie, of iemand dichtbij hen, op het punt stond om met een eigen tequila te komen genaamd 818. Nu komt er dan eindelijk meer duidelijkheid. Op de video's en foto's zien we hoe Kendall voor de laatste keer een keuze moet maken tussen twee tequila's. De jongen die achter de videocamera zit, is tot over zijn toeren: "Jaaaaaa", schreeuwt de man het uit. "Het is ons gelukt!" 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kendall Jenner krijgt bakken kritiek na verjaardagsfeestje

Vier jaar en een hoop geruchten verder, mag Kylie het nieuws dan eindelijk bekend maken. '3,5 jaar later en ik denk dat we het gedaan hebben! Dit is alles wat we het laatste jaar gedronken hebben en ik kan niet wachten tot iedereen dit in handen krijgt om er net zoveel van te genieten als wij doen!' schrijft de overenthousiaste onderneemster. 'Drink 818 binnenkort.'

Ondertussen is ook grote zus Kim lekker bezig:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe de Kardashians hun imperium nóg groter gaan maken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!