Gillian Anderson en haar voormalige vriend Peter Morgan Beeld © Getty Images

Gillian Anderson wint ex terug na gedumpt te zijn

16 februari 2021 20:39

De relatie tussen Gillian Anderson (52) en Peter Morgan (57) leek nog niet zo lang geleden op de klippen te zijn gelopen, maar de 'The Crown'-actrice lijkt de scriptschrijver tóch terug te hebben gewonnen. Dat meldt 'The Daily Mail'.

"Hij overtuigde haar dat ze samen een geweldig stel zouden zijn, maar hij is inmiddels alweer terug bij Gillian"

Na een relatie van vier jaar leek de koek op tussen de actrice en de schrijver. Ze werkten samen aan de Netflix-serie The Crown, wat uiteindelijk ook de mokerslag zou zijn geweest voor hun relatie. Ondanks dat ze als vrienden uit elkaar gingen, deed het Gillian geen deugt toen ze hoorde dat Peter al snel met een ander zou zijn gegaan. En niet zomaar iemand, namelijk met filmproducent en voormalig goede vriendin van prinses Diana: Jemima Goldsmith, voorheen Kahn. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

The Crown-actrice Gillian Anderson zet punt achter relatie

Toch leek deze romance niet voor lange duur. Na een maand zou Peter Jemima alweer bij het vuilnis hebben gezet. Een goede vriend van Jemima vertelt aan Daily Mail: "Peter zat achter haar aan en niet andersom. Hij overtuigde haar dat ze samen een geweldig stel zouden zijn, maar hij is inmiddels alweer terug bij Gillian." Hij voegt eraan toe dat iedereen erg geschokt is over wat er in zo'n korte tijd gebeurd is. "Dit is allemaal afgelopen week gebeurd. Ze is er enorm kapot van. Mensen zijn geschokt door zijn gedrag. Hij lijkt erg onstabiel. Hij zei dat hij Jemima serieus nam en zij was ook zeker heel serieus over hun verhouding."

Peter is inmiddels afgereisd naar Praag, waar Gillian voor zo'n twee maanden verblijft voor de opnames voor haar nieuwe filmproject White Bird: A Wonder Story. Dat meldt The Sun. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Gillian Anderson krijgt sekstoys toegestuurd door Sex Education

Gillians rol in The Crown heeft Gillian geen windeieren gelegd. De actrice wordt alom geprezen voor haar vertolking van de oud-premier van het Verenigd Koninkrijk, maar de serie krijgt ook de nodige kritiek. In de video hieronder zie je waarom. 

Moet Boris Johnson ingrijpen vanwege onwaarheden The Crown?

06:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!