Jim Bakkum met zijn vrouw Bettina, Posy en Lux Beeld © ANP

Jim Bakkum plaagt '64-jarige' Bettina met haar verjaardag

17 februari 2021 11:51

Het leeftijdsverschil tussen Jim Bakkum (33) en zijn vrouw Bettina Holwerda valt velen op. De actrice blaast vandaag 42 kaarsjes uit, maar haar echtgenoot besluit de draak te steken met zijn 'allerliefste' op deze heugelijke dag.

"Speciaal voor jou"

Jim en Bettina dollen maar wat graag met elkaar. Haar verjaardag is dan ook geen uitzondering. 'Vandaag wordt ze 64', grapt Jim op Instagram. De musicalster heeft die leeftijd helemaal niet bereikt, maar is wel 42 geworden. Maar de twee grappen en grollen niet alleen maar met elkaar. Jim wil zijn vrouw ook écht in het zonnetje zetten. Zo omschrijft hij haar als 'degene die me iedere dag weer laat zien hoe je het glas halfvol ziet.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum lapt avondklok aan de laars: 'Krijg ik nu een boete?'

Bettina laat Jim ook 'iedere dag' lachen. 'Mij iedere dag laat zien hoe een geweldige moeder eruitziet. Mij iedere dag weer haar kleding van de grond laat oprapen', gaat hij verder in zijn eerbetoon op social media. Ook heeft hij 'een aantal pareltjes gevonden' met zijn '64-jarige' echtgenote. 'Vandaar deze eregalerij. Speciaal voor jou', meldt Jim. Daarbij deelt hij een hele rits zoete kiekjes met Bettina en hun drie kinderen Lux (8), Posy (5) en Molly (1). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De 'haarantaine' van Jim Bakkum groeit volledig uit de hand

Jim en Bettina hebben het er maar druk mee. Toen corona ervoor zorgde dat zijn theatertour niet door kon gaan, besloot de zanger maar een live album uit te brengen. Het stel vertelt erover in de video hieronder. 

Vrouw Jim Bakkum heeft eindelijk tijd gevonden voor theatertour

01:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!