Froukje de Both en haar vriend Jordy Beeld © ANP

Froukje de Both: 'In bed moet het van twee kanten komen'

17 februari 2021 14:24

In de nieuwe 'Veronica Magazine' doet Froukje de Both (48) een boekje open over haar relatie. De 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven'-presentatrice vertelt dat ze net zo vaak het voortouw neemt als haar vriend Jordy.

"Het is voor niemand leuk om naast een zeester te liggen"

Froukje vindt zichzelf niet afwachtend in bed, laat ze weten aan Veronica Magazine. "Ik ben geen stereotype vrouw denk ik", vertelt de presentatrice lachend. "Ik vind dat het in bed van twee kanten moet komen. Als het initiatief altijd van dezelfde persoon moet komen, dan is dat niet zo prettig voor de ander." Bovendien denkt Froukje 'te weten' dat mannen het fijn vinden als de vrouw een eerste stap zet. "Het is voor niemand leuk om naast een zeester te liggen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both: 'Al mijn hele leven zoek ik naar geborgenheid'

"Het moet in bed – en überhaupt in je relatie – gelijkwaardig verdeeld zijn", vindt Froukje. Ook over haar Jordy vertelde de presentatrice. "Mijn vriend is een echte alfaman", legt ze uit. De piloot is niet 'fashionable' en volgt 'de laatste modetrends' niet. "Maar hij is goedgekleed en sport heel veel", gaat ze verder. Daar heeft ze zelf geen moeite mee, want het liefst loopt ze 'een hele dag onopgemaakt' door het huis. 

In de video hieronder vertellen Froukje en Jordy over hun relatie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!