Anna Richardson in 'Naked Attraction' Beeld © Studio Lambert

Naked Attraction-deelnemer weggestuurd: 'Té opgewonden'

17 februari 2021 14:28

Het is altijd genieten bij 'Naked Attraction', de datingshow waarbij de kandidaat op basis van de naakte lichamen een date kiest. Het enthousiasme spat van het scherm af, maar is soms ook zichtbaar bij de mannelijke deelnemers, vertelt presentatrice Anna Richardson (50) in de podcast 'Andy Jaye'.

"Je kunt je lichaam niet beheersen, hè?"

De naakte kandidaten vliegen je om de oren in Naked Attraction. De kijkers thuis zitten natuurlijk lekker beschermd toe te kijken hoe de deelnemers elkaar op basis van de ongeklede lichamen uitkiezen, maar in de studio gaat het er anders aan toe. Zo denkt de productie na over de 'ideale temperatuur' voor de kandidaten. "De mannen willen altijd dat het warm is in de studio en rommelen met hun edele delen, zodat ze er op hun best uitzien wanneer ze in beeld komen", aldus presentatrice Anna in de Andy Jaye Podcast

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze dramatische datingshow op Netflix is nog beter dan Temptation Island

"De mannen friemelen van tevoren flink. De dames willen juist dat het koud is, zodat hun borsten er beter uitzien", gaat Anna verder. In de show bevinden de kandidaten zich in een soort capsule. De deur daarvan gaat steeds een stukje verder omhoog, waarbij telkens een naakt lichaamsdeel wordt onthuld. Maar soms wordt de spanning de mannen wat te veel. "Een paar seizoenen geleden moesten we een jongeman wegsturen", geint presentatrice Anna. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uit de Kleren bizar? Deze datingshows gaan veel verder

"Hij werd iets té opgewonden van wat er stond te gebeuren", legt Anna uit. "Het komt allemaal voor. Mannen zijn mannen. Je kunt je lichaam niet beheersen, hè?" Daarnaast vindt ze het oneerlijk dat Naked Attraction alleen wordt gezien als een programma over 'tieten en ballen', ook al geeft ze toe dat het wel een groot onderdeel is van de show. Eén ding vraagt ze zich wel hardop af: "Waar is al het schaamhaar gebleven?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!