Beeld © ANP

MAFS-expert Eveline heeft tip voor mannen die kinky foto's sturen

17 februari 2021 16:54

Dat Eveline Stallaart (39) een mooie verschijning is, is iets waar menig man in Nederland het mee eens is. De seksuoloog maakt haar opwachting voor een miljoenenpubliek in 'Married At First Sight' en schuift met regelmaat als expert aan in RTL Boulevard. Maar dat haar succes ook een keerzijde heeft, blijkt wel uit haar nieuwste bericht op social media.

Bekende mensen krijgen dagelijks tientallen tot wel duizenden berichten in hun inbox. Maar niet al die berichten zijn even leuk. Via Instagram Stories laat Eveline met een knipoog weten dat ze regelmatig ongewenste foto's van mannen ontvangt. Maar omdat ze nooit om woorden verlegen lijkt te zitten, heeft ze ook over dit onderwerp iets te zeggen.

Ze heeft een tip voor hen: er komt een heus piemelboek op de markt met afbeeldingen van inderdaad, piemels. "Misschien leuk voor alle mannen die mij weleens een dick pic sturen. Zo komt 'ie namelijk ook onder de aandacht!"

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Met deze tips van Eveline overleeft jouw relatie de coronacrisis

Aan (ongewenste) aandacht dus geen gebrek, maar haar focus ligt heel ergens anders: bij haar eigen man. In RTL Boulevard vertelt ze vol trots over hun romantische huwelijksdag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!