Paris Hilton en haar verloofde Carter Reum Beeld © Getty Images

Paris Hilton voor vierde keer verloofd: 'Was het wachten waard'

17 februari 2021 16:45

Het is een heel bijzondere 40ste verjaardag geworden voor Paris Hilton. De realityster is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Carter Reum (40), laat ze weten via Instagram.

"Als je je zielsverwant vindt, weet je gewoon dat het goed zit"

Carter ging op één knie voor Paris tijdens hun verblijf op een privé-eiland, meldt Vogue. Het gaat om een smaragd geslepen diamant van de ontwerper Jean Dousset en de hotelerfgename deelt de beelden op Instagram. 'Als je je zielsverwant vindt, weet je gewoon dat het goed zit. Dat voel je gewoon', meldt ze. Carter had haar mee uit eten genomen en uiteindelijk verrast bij een strandhutje. 'Ik heb ja gezegd. Ja voor altijd. Er is niemand waarmee ik het liever voor eeuwig zou uithouden', aldus Paris. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

That's hot: Paris Hilton is 40 geworden en wij blikken terug

Paris en Carter zijn nu ongeveer een jaar samen, maar hebben vertrouwen in de toekomst. "Ik heb zin in dit nieuwe hoofdstuk", vertelt ze aan Vogue. "Onze relatie is heel gelijkwaardig. We maken elkaar beter. Hij was het wachten waard!" Het is niet de eerste keer dat Paris zich heeft verloofd. Dat deed ze voor het eerst met model Jason Shaw in 2002. In 2005 wilde ze voor eeuwig met naamgenoot Paris Latsis doorbrengen en in 2018 zei ze ja tegen Chris Zylka. Paris is nog nooit getrouwd. 

Gelukkig gaat liefde door de maag en kan ze haar verloofde in de watten leggen met haar kookkunsten...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!