Beeld © ANP

De ex van Rico neemt afstand van de Verhoeven-naam

17 februari 2021 17:56

Jacky Duchenne (35) zal als moeder van de kinderen van Rico Verhoeven (33) altijd aan hem verbonden zijn. Toch kan ze niet wachten om afstand te nemen van zijn achternaam. Hoewel het koppel nooit in het huwelijksbootje is gestapt, draagt haar sportschool wél zijn naam.

"Naamsverandering is onderweg!"

Op Instagram vertelt Jacky precies wat ze van plan is. Blijkbaar krijgt ze als ex-vriendin van de kickbokser regelmatig vragen over de naam van haar sportschool. 'By the way, ik heb mijn gym RVsports genoemd. IK heb MIJN GYM opgebouwd. [Ik] had het alleen een andere naam moeten geven, want het schept verwarring', verduidelijkt ze. 'Dat begrijp ik. Naamsverandering is onderweg!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne na 13 jaar uit elkaar

De relatiebreuk tussen Rico en Jacky is precies één jaar geleden, op 17 februari 2020, aangekondigd. Nadat het koppel besloot om na dertien jaar een punt achter hun relatie te zetten, waarna een turbulente periode volgde. Rico werd van vreemdgaan beschuldigd en Jacky haalde het nieuws toen ze in een emotionele bui naar Yolanthe uithaalde.

Boze tongen beweren dat Gaby Blaaser ook iets met de breuk te maken zou hebben. In de video hieronder reageert ze op de aantijgingen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gaby Blaaser' zorgt voor sportieve afsluiter van De TV Kantine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!