Demi Lovato Beeld © Getty Images

Demi Lovato: 'Ik had 3 beroertes en hartaanval na overdosis'

17 februari 2021 23:01

Zangeres Demi Lovato (28) onthult details over de overdosis die haar in 2018 bijna het leven kostte. "Ik had drie beroertes en kreeg een hartaanval", vertelt ze in de trailer van haar nieuwe YouTube-documentaire 'Demi Lovato: Dancing with the Devil'.

"Mijn dokters gaven me nog vijf tot 10 minuten"

Demi kampte al als tiener met een alcohol- en drugsverslaving. Ze was zes jaar sober, maar had in 2018 een terugval. In juli dat jaar werd de zangeres bewusteloos in haar huis in Los Angeles gevonden nadat ze een overdosis had genomen. "Mijn dokters gaven me nog vijf tot 10 minuten", blikt de Amerikaanse zangeres terug op het moment.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato sleept hoofdrol binnen in comedyserie

In de documentaire wordt door haar goede vriend, acteur Matthew Scott Montgomery, opgeworpen dat Lovato aan heroïne was begonnen. "Ik ben een grens overgegaan, die ik eerder nooit passeerde", is het enige wat Demi daar vooralsnog zelf over zegt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato openhartig over overdosis in nieuwe docu

Met de film hoopt Demi wat zaken recht te zetten van de afgelopen 2 jaar. "Ik heb er heel veel over te zeggen. Ik heb zoveel levens gehad. Ik ben als een kat, dit is mijn negende leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato gaat voor onherkenbaar met volledig nieuw kapsel

Demi Lovato: Dancing with the Devil is vanaf 23 maart te zien op YouTube.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!