Marilyn Manson Beeld © ANP

Marilyn Manson laat zich 24/7 beveiligen na aantijgingen

18 februari 2021 02:23

Nadat meerdere vrouwen Marilyn Manson (52) hebben beschuldigd van misbruik, geweld en onderdrukking, voelt de zanger zich naar eigen zeggen niet veilig meer en heeft hij een beveiligingsteam ingehuurd dat 24 uur per dag paraat staat. Dit meldt 'OK! Magazine'.

"Hij vreest dat er ineens mensen op de stoep staan die kwaad willen"

"Marilyn neemt geen enkel risico wat betreft zijn veiligheid. Hij vreest dat er ineens mensen op de stoep staan die kwaad willen en dat moeten zijn bodyguards voorkomen," aldus een bron, die eraan toevoegt dat de zanger altijd vrij paranoïde is geweest, maar dat dit een heel andere situatie is. Manson zou volgens de bron diep geraakt zijn door de, volgens hem valse, beschuldigingen aan zijn adres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmé Bianco: 'Marilyn Manson heeft mij kapotgemaakt'

Sinds actrice Evan Rachel Wood begin februari via sociale media liet weten jarenlang misbruikt en mishandeld te zijn, volgden er meer vrouwen met gelijksoortige verhalen. Marilyn is sindsdien niet meer in het openbaar gezien, al leefde hij daarvoor sowieso al meer in de nachtelijke uren en sliep hij vaak overdag. Volgens de bron houdt hij dat voorlopig zo en wil hij niet publiekelijk gezien worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Marilyn Manson chanteert misbruikte Evan Rachel Wood

Nadat de verhalen over Marilyn uitbraken hebben zowel zijn platenmaatschappij als management de zanger aan de kant gezet. Zijn vrouw Lindsay Usich, een paar vrienden, zijn assistent en zijn juridische team vormen samen de mensen die nu nog om hem heen staan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!