Nolan Gould als Luke Dunphy in 'Modern Family' en nu Beeld © ABC/Getty Images

Modern Family-acteur is bepaald geen klein kind meer in pikante shoot

18 februari 2021 12:42

Nolan Gould (22) speelde kleine charmeur Luke Dunphy in 'Modern Family', maar inmiddels is hij een volwassen spierbundel. De acteur is een behoorlijke transformatie ondergaan en laat dat maar al te graag zien in het blad 'People'.

"Het is heel gezond en positief voor me geweest"

Als de semi-irritante maar net zo aimabele Luke was Nolan een echte hartendief in Modern Family. Om zijn carrière niet te zien verwelken na het einde van de comedyshow, besloot hij de sportschool in te duiken en zichzelf om te toveren tot fitness-god. "Ik het gevoel dat ik nu moet kiezen waar ik heen wil met mijn carrière. Een manier om dat te doen is door m'n uiterlijk en denkwijze om te gooien", aldus Nolan aan People

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-acteur en man verwelkomen eerste kindje

"Sinds de pandemie ben ik werkloos, dus het is fijn om een reden te hebben om op te staan en gemotiveerd te blijven", vertelt Nolan over zijn nieuwe sportobsessie. "Het is heel gezond en positief voor me geweest." Met zijn nieuwe uiterlijk hoopt hij meer film- en televisierollen te scoren waarin hij zijn eigen stunts kan doen. "Ik eet nu veel gezonder, maar wel een stuk minder. (...) De grootste stap was stoppen met alcohol. Maar dat heb ik als heel prettig ervaren." In de tussentijd schrijft de acteur veel én neemt hij acteerlessen. 

Modern Family is na 11 jaar gestopt en dat was vrij emotioneel voor de cast. In de video hieronder zie je alles over hun afscheid. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!