Beeld © ANP

Dit is waarom Dave Roelvink deelname aan Marble Mania afwees

18 februari 2021 17:22

Hij werd een sensatie op social media door zijn verslag van de avondklokrellen, en nu lijkt het erop dat die rol hem goed bevalt. Dave Roelvink (26) doet vanavond namelijk nóg een keer verslag, maar dan van iets compleet anders: 'Marble Mania'.

"Om het nou bij te leggen voor een potje knikkeren is ook zoiets"

Het zijn de presentatoren van de 538 Ochtendshow die Dave zo ver hebben gekregen, zo hoorden we vanochtend in het ochtendprogramma. Hij heeft er zin in, maar om Dave nou fan van het programma te noemen, gaat weer iets te ver. "Knikkeren is natuurlijk wel een beetje het golfen voor de armen", zegt 'ie tegen presentator Frank Dane. 

"Ik heb er eentje zitten kijken, verplicht natuurlijk, maar 'leuk, leuk, leuk'... Het is oké", lacht hij. Op de vraag of hij zelf mee wil doen zegt hij: "Ik zal je vertellen: ik ben gevraagd. Ze hadden het leuk gevonden als ik met mijn vader en broertje kwam, maar ik en mijn broertje liggen in een soort bonje. Dus dat werd 'm niet. En om het nou bij te leggen voor een potje knikkeren is ook zoiets. Dan moet je wel heel mediageil zijn!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink laat tanden geler maken: 'Dit is too much'

Toch komt het volgens Dave 'heus goed' tussen hem en zijn broertje Donny. "Inmiddels heb ik hem wel weer gesproken. Binnenkort gaan we ook even een gesprekje hebben. Het was een goede ruzie, maar die wordt zeker bijgelegd."

Marble Mania zal dan niet bovenaan z'n lijstje staan, met zijn vriendin ziet Dave het wél helemaal zitten. Hij ziet een lange toekomst voor zich met haar, vertelde hij ons:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!