Jaimie Vaes Beeld © Discovery+

Jaimie Vaes laat nanny op auditie komen: 'Te veel fillers'

18 februari 2021 21:58

Van een bezoekje aan de kinderboerderij met kleine Lío tot de zoektocht naar een vaste oppas met beste vriend Koen Kardashian (28): de tweede aflevering van 'Jaimie: In the Vaes Lane' zit weer bomvol vermaak. Bovendien komt de bruiloft dichterbij, dus doet Jaimie Vaes (31) er alles aan om straks strak in haar jurk te verschijnen.

"Ze is vrijgezel... Ik weet niet of je dat in huis zou willen"

En met 'alles' overdrijven we niet: zo gaat de verloofde van Lil' Kleine samen met Koen naar een cosmetische kliniek waar hun buik en billen flink onder handen worden genomen. Hoewel de behandeling Jaimie zonder problemen af lijkt te gaan, gilt Koen het al uit voordat het apparaat überhaupt is gestart. "Ik schiet bijna door het plafond!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes: 'Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden'

"Ik wil gewoon wel een vaste oppas" vertelt de realityster over haar zoektocht naar een nanny, waarbij ze ons in de tweede aflevering meeneemt. "Ik doe het nu allemaal alleen. Dat geeft niet, maar omdat Jorik en ik beiden heel druk zijn is het moeilijk om altijd iemand bij Lío te hebben. Opa en oma zijn ook niet altijd beschikbaar." 

Dus start ze de zoektocht voor de meest geschikte oppas voor haar kleine. Potentiële nanny nummer één, Sammi, komt langs voor een eerste kennismaking en natuurlijk is ook Koen erbij om er zijn zegje over te doen. "Goed tasje, goed haar, ze zag er heel verzorgd uit" aldus Jaimie's eerste indruk. Positief dus, ondanks dat de oppas iets te laat kwam aanzetten.

 

Ook Sammi's klik met Lío leek er direct te zijn. Toch is Koen een tikkeltje minder enthousiast. "Ze is wel een type. Ze houdt er denk ik wel van. En ze is vrijgezel... Ik weet niet of je dat in huis zou willen. Ik zou het niet doen." 

Naderhand, als ze eenmaal is vertrokken, staat Sammi een kritische beoordeling te wachten. "Ze heeft meer filler in haar ene wang dan alles bij elkaar" zegt Koen. "Een au pair moet open zijn, ik vond haar mysterieus." Waar een geschikte oppas volgens hem dan wel aan moet voldoen? "Vies haar, overgewicht en een hele slechte smaak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes geeft met eigen realityserie een kijkje in haar privéleven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!