Ella Emhoff Beeld © Getty Images

Stiefdochter Kamala Harris debuteert bij New York Fashion Week

19 februari 2021 01:31

Ella Emhoff, de 'bonusdochter' van de Amerikaanse vice-president Kamala Harris (56), heeft voor het eerst meegelopen in een modeshow tijdens New York Fashion Week. Vanwege het coronavirus vindt de modeweek dit jaar niet publiekelijk, maar virtueel plaats. De 21-jarige debuteerde voor het modehuis Proenza Schoeler en toonde drie verschillende looks op de catwalk. Dit meldt 'E! News'.

Ella tekende eind januari een contract bij modellenbureau IMG, waarvoor ook Gigi Hadid en Karlie Kloss werken. "Ik was behoorlijk verrast met het aanbod om bij hen te tekenen. Toen ik jonger was had ik nooit gedacht ooit zo'n stap te kunnen maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook bonus-dochter Kamala Harris tekent modellencontract

Emhoffs vader Doug is getrouwd met Kamala Harris, die door Ella en haar broer Cole liefkozend 'Momala' genoemd wordt. De vice-president heeft een sterke band met haar stiefkinderen, maar ook met hun moeder Kerstin Emhoff, de eerste vrouw van Doug. De twee zijn zelfs zulke goede vriendinnen, dat Kerstin naast haar kinderen zat toen Kamala werd ingezworen als eerste vrouwelijke vice-president van de Verenigde Staten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De krachtige boodschap achter de inauguratie-look van Kamala Harris

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!