Micky Hoogendijk GTST Beeld © ANP

Deze actrice speelde al haar scènes in GTST op blote voeten

19 februari 2021 15:00

Het is alweer ruim twintig jaar geleden dat Micky Hoogendijk (50) furore maakte als Cleo de Wolf in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De oud-actrice doet in 'Jinek' nu een bizarre onthulling over haar gloriejaren bij Nederlands langstlopende soapserie.

"Cleo was gelukkig wel the girl you love to hate"

Micky vertelt aan Eva Jinek volop te hebben genoten van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. "De rol van Cleo was een rol van een pathologische leugenaar; een vrouw met heel veel gevoel, maar weinig geweten. Iedereen dacht dat ik écht zo was, omdat ik nog nooit had geacteerd. Het was zo'n leuke rol. Als Cleo de deur opendeed op de set, dan wist je gewoon dat er problemen waren. Maar Cleo was gelukkig wel the girl you love to hate."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geliefd GTST-personage maakt korte comeback in Meerdijk

Met haar lengte van 1.84 cm is Micky een stuk langer dan haar toenmalige soapcollega’s zoals Sabine Koning. En dus heeft de voormalige GTST-ster heel wat keren haar hakken moeten uitrekken op de set van hotel De Rozenboom. "Ik heb heel mijn periode bij GTST op blote voeten gelopen. Dan zeiden ze tegen mij: 'Nee joh, dat zie je niet.' Maar als je goed kijkt zie je het wel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-ster Melissa Drost stelt volgers voor aan nieuwe liefde

Micky Hoogendijk heeft de populaire soap al tijden geleden verlaten, maar twee publiekslievelingen die nog steeds vanaf het begin in de soap zitten zijn Erik de Vogel (Ludo) en Caroline de Bruijn (Janine) en ze zijn absoluut niet van plan om te stoppen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!