Beeld © Instagram @gielbeelen

Giel Beelen deelt 'fysieke update' na sixpack challenge

19 februari 2021 15:47

Vandaag, precies twee jaar geleden, was een grote omslag in het leven van Giel Beelen (43). De radio-dj ging een 'Road To Sixpack' aan, waarin hij na vijftig dagen zwoegen en zweten een extreem gespierd lichaam wist te krijgen. Vandaag post de 43-jarige een fysieke update.

'Het obsessieve trainen van toen heeft plaatsgemaakt voor een veel gezondere leefstijl die een gewoonte is geworden'

'Heb best wel getwijfeld om deze foto te posten', schrijft Giel. 'Een volger herinnerde me laatst aan de datum van vandaag. Precies 2 jaar geleden ging mijn Road To Sixpack online. En of ik even een fysieke update kon geven? Maar ja... ik ben wel een stuk minder droog dan toen…' Op de foto zien we hoe Giel er vlak vóór en ná zijn 'Road to Challenge' uitzag én deelt hij zijn huidige lichaam. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Giel Beelen: 'Ik heb inmiddels wel tachtig wekkers'

'Ik heb toch besloten om het wel te delen met je, omdat ik me beter voel dan ooit en die onzekere angst voor reacties wil overwinnen', vervolgt hij zijn verhaal. 'Ik ben gewoon zo blij waar ik nu sta. Het obsessieve trainen van toen heeft plaatsgemaakt voor een veel gezondere leefstijl die een gewoonte is geworden. Het is in deze crazy tijd een uitdaging om mentaal en fysiek in de juiste conditie te zijn. Daar hebben we allemaal last van en dat is ok.'

Giel laat weten dat hij op dit moment erg blij is met het resultaat. 'Ik ben vooral heel dankbaar dat ik nu 2 jaar later besef dat een sixpack hebben je geen geluk geeft. Maar dat het een bijproduct kan zijn van lekker in je vel zitten. En als je die sixpack niet ziet is het ook goed. Wees niet te streng voor jezelf en wees trots op elke stap je die je zet.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Giel Beelen blikt terug op zijn eerste Top 2000

Een hoop BN'ers reageren vol lof op het resultaat van de Radio 2-dj. 'Je was en blijft prachtig', schrijft zangeres Miss Montreal onder het bericht en ook Kim-Lian van der Meij en Timothy Kimman, beter bekend als Jebroer, reageren vol trots met emoji's. 

Dat Giel niet bang is om met een ontbloot bovenlichaam voor de camera te staan, zagen we al eerder in een uitzending van RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!